Založ si blog

Hrušovský chce Cigánov od Dobrovodského za susedov -: )

Nie, to nie je fikcia. To je prianie nás všetkých, ktorí následne hneď podporíme kandidatúru ..uja Hrušovského za prezidenta SR potom, čo po dvasiatich rokoch trtošenia sa na politickej scéne SR aj niečo vyrieši. K tomuto blogu ma primälo stanovisko poslanca Hrušovského v článku:

 

Hrušovský: Múry oddeľujúce Rómov od zvyšku obyvateľstva treba búrať

SITA | 18.07.2013 16:18

Múry nemožno zvyšovať, treba ich skôr búrať a treba tiež hľadať spôsob ako politiku, týkajúcu sa neprispôsobivých občanov, riešiť zodpovedne. Myslí si to predseda poslaneckého klubu KDH a člen ľudskoprávneho výboru Pavol Hrušovský.

Ako povedal, v prípade sťažností a podnetov o porušení ľudských práv je za to, aby sa vykonal poslanecký prieskum v Košiciach. Tu naposledy vyrástol múr, ktorý oddeľuje obyvateľov Luníka VIII. a Luníka IX.

 

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/287299-hrusovsky-mury-oddelujuce-romov-od-ostatneho-obyvatelstva-treba-burat/

 

Takže späť k môjmu prianiu. Ujo Hrušovský, toho času poslanec NR SR a predseda poslaneckého klubu KDH a člen ľudskoprávneho výboru chce múry medzi neprispôsobivými Cigánmi a zatiaľ majoritou Slovenska búrať.

Správne!!!

Nie je nič lepšie, ak toho času ujo Hrušovský ako kandidát na prezidenta SR po rokoch okrem rečí začne aj konať. Prvý krok by mohol byť, že presťahuje Cigánov od Dobrovodského k sebe do susedstva. Ak susedov už má, ujo Hrušovský môže týchto cigánov ubytovať v rámci tolerancie, kresťanskej lásky, humánnosti a porozumenia k rodine Dobrovodských a zároveň aj rómskej komunite k sebe na dvor. Pred svoj rodinný dom ich môže Hrušovský ubytovať, dvor má veľký a žiť s nimi vo vzájomnej tolerancii a symbióze. To by bol jasný konkrétny príklad statočnosti a odvahy uja Hrušovského.

Na dvore pána Hrušovského by spoločne v kľude a pokoji mohli žiť rodiny Hrušovských a Cigánov od Dobrovodského, ktorý je taký rasista, že s nimi nevie vydržať a obťažuje politikov, aby mu pomáhali.

 

Áno!!!,

pán Hrušovský týmto svojím konaním – túžbou žit v mieri, pokoji a v susedstve s Cigánmi od Dobrovodského by ste ukázali, že by ste bol ten správny prezident SR. Ukázali by ste to skutkami a nie rečami, nie poslaneckými prieskumami a podobnými táraninami.

Skutky. Očakávamé od Vás skutky.

 

Len tak mimochodom, ten Bauer, čo je starosta Terasy a dal vybudovať ten múr k Luníku IX, čo Hrušovský chce búrať, tak nie je to ten Bauer z KDH?

 

Ak áno, tak potom v KDH majú rasistov?

Alebo je to len klasické farizejstvo KDH kandidáta Hrušovského v túžbe po moci?

 

Aký je Váš názor?

Kotleba, Kotleba, treba Ti ešte Gurtlera a Slovensko bude spasené, hosanna

28.01.2014

Prieskum MVK, ktorý dnes priznal Mariánovi Kotlebovi 7,6 % mňa aj moju rodinu potešil. Kotlebova strana už preskočila farizejov z SDKÚ, nechala za sebou aj homosexuálnych podporovateľov marihuany a iných drog zo Sas a šliape na päty aj judášom z KDH. V prieskume sa zjavuje aj Danielito z Novy a bláznivý Matovič. Kým Danielito si prieskumy kupuje, Matovič nerobí nič. [...]

Zúfalý Hrušovský prosí Boha o pomoc a odpustenie, že sa spojí s čertom, diablom

28.01.2014

Len preto, aby sa tento zúfalec stal prezidentom SR. Ale to nehrozí. Tento zúfalec, ktorý za 20 rokov pôsobenia v politike dokázal akurát brať, brať, brať a nič nedať občanom SR môže každý deň prosiť Boha, aby mu pomohol a odpustil, ale ani to mu nepomôže. fotky dokazujú, že žúfalec sa spojí s čertom, diablom, červeným aj ružovým, len aby získal funkciu. [...]

Lipšicových „7statočných“ judášov kandiduje do EP.

27.01.2014

Sledovanie pokračujúcieho konca tak nádejného politka, ktorý mal byť lídrom Slovenska ako je p. Lipšic je smutnou. Je to skoro ako sledovanie juhoamerickej telenovely so starými hercami, ktorí sa vracajú zo záhrobia 🙁 P. Lipšic už asi nevie kudy kam a preto na kandidátku zobral „nové“ politické mrtvoly z minulosti, aby vytvoril koalíciu do EP s OKS a [...]

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

majernika

Najkrajší v Banskej a na Slovensku je môj psík Haro... ;)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 46545x
Priemerná čítanosť článkov: 4231x

Autor blogu

Kategórie