Založ si blog

Trnka ako prezident? Alebo iný trtoš?

Známe video známeho bývalého GP p.Trnku nadobudlo opäť na aktuálnosti. Najmä po odpovediach v novinkách sme, kde akože prezidentskí kandidáti odpovedali, že čo by robili s novým GP.

 

Odpovede týchto ľudí, ktorých si dovolím ako malý trtkoš zhodnotiť podľa Trnkovej stupnice trtošenia /od 1 až po 5, kde 5 predstavuje najväčšieho trtoša, resp. najväčšie trtošenie v živote/

 

 

Ak Ivan Gašparovič vymenuje Jaromíra Čižnára za generálneho prokurátora, pokúsite sa ho po voľbách zosadiť a vymenovať Jozefa Čentéša?

 

Andrej Kiska:

 

Čentéš bol legitímne zvolený. Ak prezident vymenuje Čižnára, pokúsil by som sa spolu s expertmi na ústavné právo nájsť riešenie, ktoré bude právne nespochybniteľné.

 

Moje zhodnotenie odpovede AK: Andrej by aj chcel, ale nevie. Snaha je málo, treba vedieť. Viditeľne nevie, čo by robil. Byť prezidentom, to nie ja ako hrať na triangle alebo byť dobrým anjelom. To je zodpovedná funkcia a Andrej by ju mohol vykonávať aj celkom dobre, ak by vedel ako. O to viac, že na stupnici trtošenia mu dávam dvojku, keďže Andrej v živote niečo dokázal.

 

Ján Čarnogurský:

 

Nie.

 

Moje zhodnotenie odpovede JČ: Janova odpoveď je odpoveď jasná. Chce len funkciu a je jedno ako sa k nej dostane. Dosiahnutie méty prezidenta by znamenalo, že politický pragmatizmus, ktorý počal jeho otec za slovenského štátu a pokračoval za socializmu cez Gustáva Husáka by Jano dotiahol do dokonalosti. Keďže p. JČ sa postavil proti vzniku Slovenskej republiky v roku 1993 a nehlasoval za Ústavu SR, tak absurdnosť, že takýto človek by sa potom po 20tich rokoch stal nakoniec prezidentom SR je absolútným vrcholom trtošenia a dávam mu päťku s komunistickou hviezdičkou.

 

Radoslav Procházka:

 

V závislosti od výsledkov činnosti GP. Keby bola prípustná iba odpoveď áno-nie, tak nie.

 

Moje zhodnotenie odpovede RP: Mladý chlapec, okuliare mu sedia, ale na prezidenta sa len tak ľahko nedá pretrtkať. Aj by chcel, ale nevie, či chce alebo nechce, lebo zatiaľ sa v NR SR trtoší len krátko. Skok do prezidenstkého palace by bol šokom nielen pre neho samého, ale aj pre Daniela L., ktorý sa trtoší už dvadsať rokov a Radoslava vytiahol hore. V trtošení hodnotím Radoslava trojkou.

 

Peter Osuský:

 

Áno.

 

Moje zhodnotenie odpovede PO: Jasná odpoveď konzervatívca, ktorý ale nevie ako.  Jeden zo štyroch muškatierov, ktorý pre funkciu poprie svoje vraj konzervatívno kresťanské hodnoty, zradí ďalších muškatierov a pridá sa aj k dúhovému pochodu, kde po ulici lesby a gajovia ukazujú hole zadky ukazuje, že v trtošení je majstrom. Trtošenie Petra hodnotíme na štyrku.

 

Pavol Hrušovský:

 

Gašparovič by mal vymenovať Čentéša. Ak budem prezidentom, budem dodržiavať Ústavu.

 

 

Moje zhodnotenie odpovede PH: Odpoveď majstra trtošenia pár excelánca, ktorý sa už vidí prezidentom je jasným a presvečivým dôkazom, že iba trtoš, ktorý sa na politickej scene SR trtkoší už viac ako dvadsať rokov dokáže takto trtkošky odpovedať. Za túto odpoveď a celý doterajší prínos pre Slovenskú republiku známkujem trtošenie farizeja päťkou so štyrmi vatikánskymi krížikmi.

 

Keď ste to dočítali až doteraz, pozrite si video

 TRNKA O TRTOŠENÍ – VIDEO KLIKNITE

pána Trnku a zamyslime sa, či p. Trnka by nakoniec nebol najlepším kandidátom na prezidenta SR?

 

 

Kotleba, Kotleba, treba Ti ešte Gurtlera a Slovensko bude spasené, hosanna

28.01.2014

Prieskum MVK, ktorý dnes priznal Mariánovi Kotlebovi 7,6 % mňa aj moju rodinu potešil. Kotlebova strana už preskočila farizejov z SDKÚ, nechala za sebou aj homosexuálnych podporovateľov marihuany a iných drog zo Sas a šliape na päty aj judášom z KDH. V prieskume sa zjavuje aj Danielito z Novy a bláznivý Matovič. Kým Danielito si prieskumy kupuje, Matovič nerobí nič. [...]

Zúfalý Hrušovský prosí Boha o pomoc a odpustenie, že sa spojí s čertom, diablom

28.01.2014

Len preto, aby sa tento zúfalec stal prezidentom SR. Ale to nehrozí. Tento zúfalec, ktorý za 20 rokov pôsobenia v politike dokázal akurát brať, brať, brať a nič nedať občanom SR môže každý deň prosiť Boha, aby mu pomohol a odpustil, ale ani to mu nepomôže. fotky dokazujú, že žúfalec sa spojí s čertom, diablom, červeným aj ružovým, len aby získal funkciu. [...]

Lipšicových „7statočných“ judášov kandiduje do EP.

27.01.2014

Sledovanie pokračujúcieho konca tak nádejného politka, ktorý mal byť lídrom Slovenska ako je p. Lipšic je smutnou. Je to skoro ako sledovanie juhoamerickej telenovely so starými hercami, ktorí sa vracajú zo záhrobia 🙁 P. Lipšic už asi nevie kudy kam a preto na kandidátku zobral „nové“ politické mrtvoly z minulosti, aby vytvoril koalíciu do EP s OKS a [...]

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

majernika

Najkrajší v Banskej a na Slovensku je môj psík Haro... ;)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 46541x
Priemerná čítanosť článkov: 4231x

Autor blogu

Kategórie