Založ si blog

Bruce Willis nedošiel, ale naším Rómom pomáhajú iní afroamerickí herci

Konečne po včerajšom množstve lajkov a podpory ..uja Hrušovského, aby začal konať som si prečítal aj niečo pozitívne o naších rómskych spoluobčanoch. Môj psík Haro je už starý psík, ale nie je až tak starý, aby si pamätal, ako sme spolu so sovietskymi priateľmi budovali trasu mládeže. To boli dávne zašlé časy, časy to minulé.

 

Doba sa však mení. Dnes už nikto nebuduje republiku, trasy mládeže, veľké pece atď.. Každý chce už len to svoje. Tak je to aj v dnešných časoch: Americkí herci pomáhajú našim Rómom: Lopatu do ruky a hybaj na stavbu!

Ale je to lepšie, ako by rómski spoluobčania nič nerobili a len sedeli doma. Nech si stavajú domy. Správne. Tak to má byť.

 

Len mi je divnô, prečo rómskym spoluobčanom pomáhajú až herci z Ameriky? A prečo medzi nimi nie je Bruce Willis?

 

Či na Slovensku nemáme dosť vlastných hercov?

 

Je nutné takto zneužívať naších rómskych spoluobčanov, že na Slovensku sme všetci tak sprostí, že bez amerických hercov si nevieme nič urobiť?

 

Tak či tak, celkom by ma zaujímalo, akí to herci z USA prišli pomáhať naším Rómom. Lebo dokiaľ nie je medzi tými hercami Bruce Willis, dovtedy to môže byť len kamufláž na vytiahnutie ďalších peňazí z eurofondov na nejaký akože rómsky project.

 

Môj starý psík Haro vždy so záujmom sleduje filmy s Brucom Willisom a vie, že kde je Bruce, tam je vela krvi, plameňov a mrtvol. Možno preto nikto nevolal na pomoc naším Rómom Áčkového hrdinu Bruce Willisa, okrem toho že Bruce je isto drahý.

 

Ale som rád, že Rómovia pracujú. A je jedno, že im pomáhajú céčkoví afroamerickí herci.

 

Keby naším Rómom začali na stavbách pomáhať aj ujo Hrušovský, ujo Hlina Pat a ujo Matovič Mat, hneď by našim Rómom išla práca od ruky.

Preto držím americkým hercom palce a čakám, kedy dôjde aj Bruce Willis.

 

Hoc ako som písal a ako videl aj môj starý psík Haro, za Brucom Willisom zostáva vela krvi, plameňov a mrtvol. A to istotne nechceme.

Takže vďaka Vám, nie naši sovietski priatelia budovatelia trasy mládeži ako sme onehdá volali naším priateľom, ale vďaka, večná vďaka Vám naši amercikí herci priatelia, že ste nám a naším Rómom prišli pomôcť.

 

Kotleba, Kotleba, treba Ti ešte Gurtlera a Slovensko bude spasené, hosanna

28.01.2014

Prieskum MVK, ktorý dnes priznal Mariánovi Kotlebovi 7,6 % mňa aj moju rodinu potešil. Kotlebova strana už preskočila farizejov z SDKÚ, nechala za sebou aj homosexuálnych podporovateľov marihuany a iných drog zo Sas a šliape na päty aj judášom z KDH. V prieskume sa zjavuje aj Danielito z Novy a bláznivý Matovič. Kým Danielito si prieskumy kupuje, Matovič nerobí nič. [...]

Zúfalý Hrušovský prosí Boha o pomoc a odpustenie, že sa spojí s čertom, diablom

28.01.2014

Len preto, aby sa tento zúfalec stal prezidentom SR. Ale to nehrozí. Tento zúfalec, ktorý za 20 rokov pôsobenia v politike dokázal akurát brať, brať, brať a nič nedať občanom SR môže každý deň prosiť Boha, aby mu pomohol a odpustil, ale ani to mu nepomôže. fotky dokazujú, že žúfalec sa spojí s čertom, diablom, červeným aj ružovým, len aby získal funkciu. [...]

Lipšicových „7statočných“ judášov kandiduje do EP.

27.01.2014

Sledovanie pokračujúcieho konca tak nádejného politka, ktorý mal byť lídrom Slovenska ako je p. Lipšic je smutnou. Je to skoro ako sledovanie juhoamerickej telenovely so starými hercami, ktorí sa vracajú zo záhrobia 🙁 P. Lipšic už asi nevie kudy kam a preto na kandidátku zobral „nové“ politické mrtvoly z minulosti, aby vytvoril koalíciu do EP s OKS a [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

majernika

Najkrajší v Banskej a na Slovensku je môj psík Haro... ;)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 46547x
Priemerná čítanosť článkov: 4232x

Autor blogu

Kategórie