7 STATOČNÝCH vs NOVA

29. mája 2013, majernika, Nezaradené

V tomto blogu by som chcel apelovať hádam na všetkých marketérov, reklamných manažérov a poradcov politických strán. Pre BOHA živého… 😀 Prosím Vás ľudia… Máte ešte štipku etiky, slušnosti a nápadov?

ČO TY SI NEKREATÍVNY?!

 

V poslednej dobe si všímam dianie na politickej scéne omnoho viac ako inokedy a skutočne neverím vlastným očiam. NOVA sa vydáva za ideu 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA… No tak chlapci… To ste tak bez ideí? Už skutočne nemáte nápady? O kreativite ste určite nepočuli ani z vlaku a neprešla okolo Vás ani omylom. Veď si vezmime už to ako pán Lipšic začal svoju volebnú kampaň s tým, že sa NOVA pridala k 7 STATOČNÝM a ide bojovať proti zlodejom. Haló??? 7 STATOČNÝCH už predsa existujú, boli zaregistrovaní a sú právnou politickou stranov SR.

MV SR: KLIKNI SEM

7 STATOČNÝCH – OZNÁMENIE O REGISTRÁCII STRANY: KLIKNI SEM

 

To ste tak blbí, že si neviete zistiť ktoré strany už existujú a robíte reklamu už vzniknutej strane? Alebo skutočne nemá tá vaša strana žiaden nápad? 7 POSLANCOV? Veď to je v bodoch strany 7 STATOČNÝCH… No tak chlapci… 🙂

Pomohlo by ak by ste sa k tomuto vyjadrili a skutočne dali na vedomie ľuďom, že buď teda robíte reklamu strane 7 STATOČNÝCH, alebo ste len bez nápadu a zmyslu a vznikli ste len preto, lebo inde vás nechceli tak ste rýchlo celú stranu zbúchali na kolene.

Ďakujem.